Той  коментира слуховете по негов адрес. Истинското му име е

...
Той  коментира слуховете по негов адрес. Истинското му име е
Коментари Харесай

Ексклузивно: Певец на Галин разкри за отношенията си с него

Той  разяснява слуховете по негов адрес. Истинското му име е Николай, само че към този момент никой не го назовава по този начин. Творческият му псевдоним Адам е идва от това, че е първият мъж в музикалния лейбъл на Галин и е съпоставката с първия древен човек.

Роден е в София, само че израства в Поморие. С горделивост споделя за себе си, че е „ Гларус “.

С Галин го среща присъединяване му в негов видеоклип, двамата се сближили и откакто го чул по какъв начин пее продуцентът на Алфа мюзик го поканил в екипа си и му предложил контракт. Той разяснява дали с Галин са гаджета. Категорично отхвърли тези клюки.

„ Е да, ясно, че няма да си признае по този начин елементарно “- разясняват почитатели в мрежата.

Адам твърди, че всичките му половинки са били от женски пол.

„ Видях, че се пробваха медиите да вкарат някаква клевета още с дебюта ми – че съм гадже на Галин, че сме се срещнали в Испания. Много неща се изписаха, ужасно доста нелепости. Може би го изживях до една степен, тъй като за себе си знам, че това не е по този начин, само че много хора сигурно се усъмниха. Чета и в мнения под песни, че съм гей… Това е нещото, което може би най-вече интересува хората – не песента, не текста, а дали си гей. Не мога да си го обясня, даже не знам какви първи проблясъци давам за това ”.

Автор: signal.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР